Selecteer een pagina
 

 

Wie is Aartsengel Michaël?

Michaël betekent “Hij die als God is” of “Hij die op God lijkt”

Mijn eerste ervaring met Aartsengel Michaël gaat terug naar het jaar 2010. Ik was aanwezig bij een spirituele groeiweek in Ouddorp en daar werden we met een groep van ongeveer 20 mensen begeleid door een Reikimaster en deden ongeveer 6 – 8 meditaties op een dag. Het was heel inspirerend en op een avond kregen we te horen dat er bezoek zou komen van Aartsengel Michaël. Ik wist niet wat ik kon verwachten, kende deze engel niet goed en stond open voor de persoonlijke boodschap die hij ons te geven had. De energie van Aartsengel Michaël kwam zo krachtig door, dat deze voor altijd gegrift stond in mijn geheugen. De jaren daarna riep ik zijn energie regelmatig aan om mij te begeleiden met mijn levensdoel. Het bleek later een grote transformatie in mijn leven en zorgde, naast alle andere cursussen en workshops, voor het contact met Engelenkaarten, en in 2014 de start van mijn praktijk.

Aartsengel Michaël is één van de leiders onder de aartsengelen en hij ziet toe op de levensdoelen van de lichtwerkers. Zijn voornaamste functie is de aarde en haar bewoners te bevrijden van angsten. De mensen waarmee hij werkt worden “lichtwerkers” genoemd en hij vraagt hun beroepsmatig of in hun dagelijkse leven anderen spiritueel te onderrichten en te helen.

Michaël inspireert al leiders en lichtwerkers sinds de Hof van Eden, toen hij Adam leerde hoe hij het land moest bewerken en voor zijn gezin moest zorgen. Jeanne d’ Arc vertelde haar ondervragers dat het Aartsengel Michaël was die haar stimulans en de moed gaf om Frankrijk in de Honderdjarige oorlog te leiden. Hij helpt mensen bij het verrichten van heldhaftige en dappere daden.

Aartsengel Michaël laat zich zien als een heel lang en mooi persoon en heeft meestal een zwaard bij zich, dat hij gebruikt om ons uit de valstrikken van de angst te bevrijden en negatieve energiekoorden door te snijden. Wanneer hij in de buurt is kan het zijn dat je vonken of flitsen felblauw of paars licht ziet. Hij heeft een vurige en zeer krachtige energie.

Michaël is ook ongelooflijk handig in het repareren van apparaten, waaronder computers. Je kunt hem vragen te helpen met elektronica, telefoons, faxapparaten, tomtoms, enz. Dit heeft mij al een aantal keren uit vervelende situaties geholpen!

Hieronder samengevat waarmee Michaël je kan helpen:

  • Inzet voor en toewijding aan je overtuigingen
  • Het vatten van moed
  • Het vinden van de juiste richting
  • Energie en vitaliteit
  • Alle aspecten die te maken hebben met  je “levensdoel”
  • Motivatie
  • Bescherming
  • Het zuiveren van je energieveld en je omgeving
  • Het verdrijven van energieën die niet bij je passen
  • Eigenwaarde, zelfrespect en toename van zelfvertrouwen

 

Als je zijn hulp in wilt schakelen vraag je heel eenvoudig:

“Aartsengel Michaël, ik heb je hulp nodig, dank voor je hulp bij…….”

Beschrijf of benoem vervolgens in gedachten de situatie waarmee je geholpen wilt worden. Vertrouw erop dat hij bij je is en misschien kan je zijn warme energie voelen. Heel veel succes!

 

Dankjewel, ook namens Aartsengel Michaël, voor het lezen van deze blog.

Heb jij ervaringen met Aartsengel Michaël? Ik zou het leuk vinden en waarderen als je je ervaringen wilt delen onder aan deze blog.