Wil jij graag leren werken met Engelenkaarten?

en

 boodschappen ontvangen die jouw helpen op het pad van je levensdoel?.

Start de cursus op elk moment dat jij wenst

Ja, ik meld me aan voor de AngelSmartStart

 

Online Video Cursus “AngelSmartStart”

Incl. 12 instructievideo’s met uitgebreide lesstof en opdrachten

+

Digitaal Engelendagboek

+

 Engelen Meditatie “Goddelijke samenwerking”

Investering € 333 (incl. btw)

 

Wat deze cursus je gaat opleveren:

♥ Inzicht in jouw Hogere Doelen

♥ Inzicht in belangrijke thema’s in je leven

♥ Hulp bij het maken van keuzes en beslissingen

♥ Het ontdekken van jouw waarde en betekenis voor deze wereld

♥ Tools en handvatten om op een zuivere wijze te werken met Engelenkaarten.

♥ Ervaren dat de engelenwereld voor je opengaat en dat je er op deze aarde niet alleen voor staat

♥ Ontdekken dat je vertrouwen gaat groeien en dat je daadwerkelijk de leiding van je engelen zult gaan herkennen

In deze exclusieve online cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

♣ inleiding: wat zijn engelen en hoe kun je met ze samenwerken

♣ soorten kaarten

♣ geschiedenis van tarot

♣ inwijding

♣ schudden

♣ 1-kaartlegging

♣ 3-kaartlegging

♣ 5-kaartlegging

♣ overige leggingen

♣ symboliek

♣ reading geven

♣ bewaren van de kaarten

Tips over de aanschaf van Engelenkaarten ontvang je bij de start van de cursus.

*Als je zelf Engelenkaarten of andere orakelkaarten hebt, is het mogelijk deze te gebruiken

Ja, ik meld me aan voor de AngelSmartStart

Ik heet je van harte welkom!

Matty Adriaanse

WOW   Wat een cursus.  Door deze cursus te volgen heb ik mijn ziels vertrouwen gevonden en “aan” gezet. Om jouw woorden te gebruiken : Hoe mooi is dat !  En dat alles om vertrouwen, zuiverheid van intentie en motivatie gaat, en het WERKT. Ik ben telkens weer verwonderd en dankbaar en de band met mijn Engelen team is zo sterk, werkelijk wonderschoon mooi!

Dank, Dank en nogmaals Dank

Anja Fonteijn

AANRADER!

Heb de angelsmartstart afgerond ,wat een mooie cursus om te leren werken met engelen! onbewust deed ik dit altijd al maar via de kaarten is het NOG duidelijker , ZEKER voor de cliënten, die dan ook visueel kunnen meekijken naar de antwoorden
een aanrader voor iedereen die zich hierin wil verdiepen!!!
Dank je wel Danielle voor deze mooie aanvulling in mijn leven

Anja Fonteijn

Julia Versloot

Meer rust en balans in mijn leven!

Lieve Danielle, Ik vond je cursus echt geweldig en heb er veel aan gehad, hoewel ik er zelf nog veel aan moet doen besef ik. Ben de cursus begonnen omdat ik al langer op zoek was naar IETS. Ben wel gelijk aan de slag gegaan met de engelen kaarten(nu nog voor mijzelf) dit alles heeft mij erg aan het denken gezet en ben gaan selecteren wat mensen om mij heen betreft, kies meer voor mijzelf, krijg meer rust en balans in mijn leven. Dankjewel Danielle voor al je positieve ondersteuning.

Julia Versloot

Patricia

Het is zo bijzonder!

Ik heb zoveel opgestoken van de cursus. Elke keer krijg ik meer inzicht door samen met de engelen te werken. Ik sta elke keer verbaasd van hoe de kaarten aansluiten op mijn verhaal of vraag die ik stel. Het is zo bijzonder. De video’s zijn duidelijk uitgelegd en je kan gelijk aan de slag met de kaarten. Ideaal! Nogmaals bedankt Danielle en ik zou iedereen de cursus aanraden die de engelen in hun leven willen verwelkomen!

Liefs Patricia

Petra Hendrix

Ik kan me meer en beter uitdrukken!

Ik verwonder me elke dag weer over de veranderingen die ik meemaak, sinds ik met de Engeltjes werk. Het is alsof ik mezelf steeds weer en meer uitvind. Het is alsof er zo’n spiraal in mijn buik zit, dat langzaamaan groter en groter wordt. En dat ik hoe groter de spiraal wordt, mij meer en beter kan uitdrukken. Zo grappig en wonderbaarlijk. Dank je wel lieve Daniëlle, voor alles wat ik al van je geleerd heb, en voor alles wat ik nog van je ga leren. Jij bent duidelijk de mentor die ik nodig heb.

Petra Hendrix

Lia Michels

Het heeft me veel meer opgeleverd dan alleen het werken met de Engelenkaarten!

Dank je wel voor al je inspirerende begeleiding, je geduld en je super duidelijke uitleg ook bij je wekelijkse video’s. Alles heeft er toe bij gedragen dat ik, na een hoop twijfel in het begin van de cursus of ik het wel kon, toch het vertrouwen ontwikkelde dat ik kan communiceren met Engelen. Deze cursus heeft me meer zelfvertrouwen gegeven om te gaan leven vanuit mijn eigen waarheid en meer te kiezen voor me zelf. Dankzij deze cursus, die ik iedereen die zich spiritueel meer wil ontwikkelen, zeker aanraad, durf ik nu de stap te zetten naar wat ik voel mijn levensdoel is. De AngelSmartStart heeft me dus veel meer opgeleverd, dan alleen het werken met de Engelenkaarten, iets waar ik zeker mee door ga, want dat is gewoon heel leuk en waardevol.

Lia Michels

Yjola van Steeg

Veel mooie momenten beleefd!

Wat jammer dat de cursus alweer voorbij is! Ik heb iedere week uitgekeken naar de nieuwe les. Ik wil je bedanken voor de fijne lessen. Veel mooie momenten beleefd in de afgelopen tijd met de kaarten in inzichten en dat geeft een heel blij gevoel!

Yjola van steeg

Nicole van Ursel

Een mooie en zinvolle cursus!

Ik ben je ontzettend dankbaar Daniëlle en de Engelen dat deze mooie cursus op mijn pad is gekomen. Eigenlijk voelde ik van te voren reeds aan dat deze cursus een belangrijke  positieve bijdrage zou leveren op mijn levenspad naar mijn hogere doelen. Ik voel heel duidelijk: dit is nog maar het begin…mijn intuïtie geeft aan: er komt nog veel meer… blij om te voelen dat ik hierin nog ontzettend ga groeien…Yes, samen met de Engelen naar de volgende stap. Deze cursus heeft me leren werken met de Engelenkaarten. Ik vind dit een spannend en boeiend proces. Een proces dat hier niet stopt maar juist in gang is gezet.

Nicole van Ursel

Marjon Kruik

Ik kan de cursus van harte aanbevelen!
Vanaf het moment dat ik met de cursus begon heb ik mogen ervaren dan Engelen dichtbij zijn en dat zij mij helpen en steunen.
Niet alleen tijdens het werken met de kaarten, maar ook in mijn dagelijks leven.

De cursus is heel goed te doen qua tijd. Elke week krijg je via de mail een les met video en goede, duidelijke uitleg. Door te oefenen met het leggen met verschillende kaartensets in verschillende leggingen krijg ik inzicht op de weg die ik te gaan heb en een steuntje in de rug waar nodig. Ik heb ook geleerd hoe voor anderen de kaarten te leggen (het geven van een reading). Dat is elke keer weer bijzonder mooi om te doen, zowel voor de ander als voor mijzelf. Ik ben dankbaar dat ik de cursus heb gedaan, ik heb het als verrijkend ervaren.

Daniëlle legt alles heel goed uit, inspirerend en met humor. Dank je wel Daniëlle, voor deze bijzondere cursus!

 

Mimy Burger

Een eye-opener voor mij!

Bij toeval had ik me ingeschreven voor het Luz e-festival. Op de agenda zag ik Danielle’s naam staan, haar Webinar ging over “communicatie met je hogere intelligenties via engelenkaarten”. De volgende dag heb ik haar boek “Een engel aan mijn bed” + het kaartendeck aangeschaft. Na een paar u-tube filmpjes te hebben bekeken was ik zo enthousiast. Ik heb me toen aangemeld voor de AngelSmart cursus.

Deze cursus was een eyeopener voor mij. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me nooit bezig heb gehouden met engelen, ik heb nooit geweten dat je de engelen om hulp kan vragen. Tot deze cursus, ik ben zo blij dat ik de cursus heb gevolgd. Wat ik zo magisch vind is, dat de engelen duidelijke boodschappen doorgeven via de kaarten. Ik leg nu nog alleen kaarten voor mijzelf, iedere keer ben ik weer verbaasd over de antwoorden die ik krijg.  Mocht je geïnteresseerd zijn, dan is deze cursus echt een aanrader. Ik heb veel geleerd. Dankjewel Danielle!

Liefs Mimy

 

Anja de Koeijer

Ik mocht het van mezelf!

Met een klein duwtje van het Universum en van de bewuste en onbewuste duwtjes ben ik in de Angelsmart cursus gestapt. De grootste stap voor mij was het entree geld en nu kan ik zeggen “ het was het meer dan waard”. Heerlijk om iets helemaal voor mezelf te doen. Iets wat ik leuk vind, iets wat van niemand moest en wat nog belangrijker is, het mocht van mezelf. Ik heb genoten van de eerste tot de laatste minuut. Heel veel dingen wist ik al en nog veel meer dingen niet…  Met liefde zal ik doorgaan met het oefenen met mijn kaartendecks en zal dan met een glimlach aan de cursus en Daniëlle denken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en pas op, het is ook besmettelijk!

Marianne Vermaat

Gegrepen door de eenvoud!

Via het Licht-efestival woonde ik een webinar bij van Danielle. Ik was al geïnteresseerd in het kaartlezen,  anders volgde ik de webinar niet, maar ik  werd vooral gegrepen door haar sprankeling en de eenvoud en vanzelfsprekendheid,  waarmee zij vertelde over het werken met Engelenkaarten. En ik schreef me spontaan in. Duidelijk is mij geworden dat ik het vooral simpel kon houden, vertrouwen moet hebben, dat het niet hoogdravend is allemaal, maar zo puur eenvoudig. Het is allemaal okay, zijn de gevleugelde woorden van Danielle (wat een leuke uitdrukking is in dit Engelen-verband) en dat geeft heel veel rust.

Margriet Paffen

Een hele verrijking was het voor me, het gaf me inzichten en rust!

Daniëlle geeft je tools om mee te werken, Het is een aanrader om te werken met Engelen Kaarten.

Maria Willemse

Een mooie inwijding voor het werken met Engelenkaarten. 

Danielle legt helder de basis uit van hoe je kan werken met de kaarten. Om echt de vraag duidelijk te formuleren en de uitkomsten van de kaarten uit te werken geeft mooie heldere boodschappen. Net alsof er dan nog wat extra deurtjes naar mijn intuïtie opengaan, heel fijn!

Ja, ik meld me aan voor de AngelSmartStart