Engelenkaarten VIP-dag

Kom gezellig naar de Engelenkaarten VIP-dag en leer werken met Engelenkaarten!

Ben je nieuwsgierig en wil je kijken of het werken met Engelenkaarten bij je past?

Op deze dag krijg je de gelegenheid je te oriënteren in de wereld van Engelen en Engelenkaarten

Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en antwoorden, die je helpen met je hogere doelen!

De Engelenkaarten VIP-dag staat in het teken van actief leren samenwerken met Engelen en communiceren met Engelen via Engelenkaarten, Ik help je daar graag bij….en nu is het juiste moment….er komt geen beter moment!

Dit is wat je leert:

  • De basiskennis over Engelen
  • Manieren van communiceren met Engelen
  • Welke 3 sleutels belangrijk zijn voor het communiceren met Engelen
  • Welke soorten kaarten er zijn
  • Het inwijden van de kaarten
  • Schudden van de kaarten
  • De 1-kaartlegging en 3-kaartlegging

De Engelenkaarten VIP-dag vind plaats op:

Datum volgt

Locatie: De Watertoren in Dordrecht

Tijdstip: 10.00 – 16.00u

Maximaal 8 personen

Klik hier om je voor deze bijzondere dag aan te melden

 

 Engelenkaarten VIP-dag

*Inclusief eten en drinken

+

Set kaarten ‘Inzichten van de engelen’ 

 € 313

*incl. BTW

  • Er is plaats voor maximaal 8 personen
  • Na aanmelding ontvang je praktische informatie over adres, gratis parkeergelegenheid e.d.

Klik hier om je voor deze bijzondere dag aan te melden

Belinda Inhulsen (Columniste)

VIP dag: Liefdevolle omhelzing door de Engelen

“In mijn soms verwarrende zoektocht in het vinden van mijn ware Essentie,  is het volgen van een VIP dag bij Daniëlle Besseling een meer dan welkome ondersteuning geweest (en nog steeds!) in mijn dagelijkse (soms hectische) leven.

Immers, het ondergaan en energetisch voelen van een vaak mooie maar soms heftige transformatie is veelal een solistische aangelegenheid zodat het mij prettig leek om in contact te komen met gelijkgestelden en deze vond ik op een voor mij zeer inspirerende VIP dag!

Het mogen meemaken van deze VIP- dag heeft mij doen beseffen dat wij als mens onvoorwaardelijk gesteund worden door de Engelen; wij staan er niet alleen voor en dit heeft mijn zelfvertrouwen als beginnend columniste een geweldige boost gegeven maar ook ten opzichte van andere kwesties in mijn leven.

Het die dag kunnen delen van ervaringen en gedachten met gelijkgestelden in een liefdevolle en respectvolle setting zijn voor mij ook belangrijk geweest zodat ik een ieder kan aanraden een dergelijke VIP dag te volgen wanneer je meer uit je leven wilt halen en in contact wilt komen met je Essentie: jouw ECHTE JIJ!” ♥

Ingrid Landsmeer

“De Engelenkaarten VIP-dag was voor mij een hele bijzondere en leerzame dag en onmisbaar als aansluiting op de cursus ‘AngelSmartStart’. Het is zo mooi om nieuwe gelijkgestemde mensen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Daniëlle is een hele bijzondere en inspirerende vrouw die met haar enthousiasme mij veel energie heeft gegeven.”

Maria Willemse

“Dankjewel voor de heel fijne inspirerende gezellige Engelenkaarten VIP-dag vorige week donderdag. En ook veel dank voor hoe je mijn telefoontje oppikte de avond ervoor. Heeft me enorm geholpen! Ik vond t eigenlijk jammer dat ik er zo snel vandoor ging realiseerde ik me later. Het was een fijn clubje vrouwen! waar ik wel even iets rustiger afscheid van had willen nemen. Bijzonder hoe ongedwongen en speels jij de dag leidde. Heel fijn was t, dank” ????

Sandra Hoeve

“De Engelen VIP-dag heeft mij zeker geholpen en nog steeds! Het leert mij steeds meer om mijn Ziel te vinden/volgen, zodat het ego wat naar de achtergrond gaat. Waardoor het allemaal steeds duidelijker wordt. We willen uiteindelijk elkaar allemaal graag helpen en in een wereld leven vol van liefde en vrede!”

Sjanne Janssen

Oh wat heb ik genoten van de VIP dag!

“Ik ben Sjanne, ik was dinsdag 16 januari 2018 bij de VIP dag in Breda die hoorde bij de Online AngelSmartStart-Cursus van Daniëlle. We werden door haar goed ontvangen met koffie/thee en appeltaart. Daarna gingen we naar de ruimte die gereserveerd was. Deze was precies goed ingericht, de sfeer was goed. We waren met 5 vrouwen en Daniëlle, een mooi klein groepje waardoor er veel aandacht was van haar naar ons en ook onderling ruimte om veel te delen. Het klikte met de andere vrouwen waardoor al onze verhalen veilig voelden bij elkaar, verhalen die loskwamen tijdens ons voorstel rondje, die op meerdere vlakken overeen kwamen met ieder van ons en vaker herkenning gaf. We gingen de nieuwe kaarten zuiveren en inwijden. Vervolgens kregen we een overheerlijke lunch. Na deze lunch leerde Daniëlle ons de praktische en intuïtieve vaardigheden van het kaart leggen. We deden meerdere leggingen om goed te oefenen. De locatie was super, goede bediening en het eten en drinken was van goede kwaliteit! ( en gratis parkeren voor de mensen die met de auto kwamen) , we zijn super verwend! Ik raad iedereen deze e- cursus aan, inclusief VIP dag, andere voordelen en begeleiding daarna. Wij hadden een topdag, hebben veel geleerd, grote sprongen gemaakt en nemen die fijne bagage mee met ons.”

Patricia v Ginderen

Bijzondere dag!

“Ik wil je nogmaals bedanken voor de bijzondere dag met mooie gelijkgestemde dames. Ik heb zoveel opgestoken van de cursus! Elke keer krijg ik meer inzicht door samen met de engelen te werken. Ik sta elke keer verbaasd van hoe de kaarten aansluiten op mijn verhaal of vraag die ik stel. Het is zo bijzonder. De video’s zijn duidelijk uitgelegd en je kan gelijk aan de slag met de kaarten. Ideaal! Nogmaals bedankt Danielle en ik zou iedereen de cursus aanraden die de engelen in hun leven willen verwelkomen!”

Klik hier om je voor deze bijzondere dag aan te melden