Selecteer een pagina

een 1 op 1 Transformatie Programma

Een helende reis van 6 maanden met engelen naar een energierijk, vitaal en betekenisvol leven

“Ontdek een STAP VOOR STAP bewezen spirituele oplossing, waarmee je de deuren opent naar jouw hogere doelen en thuiskomt in je ware Zelf….”

Ben jij er klaar voor je aan te melden voor een transformatie die de rest van je leven diepgaand veranderd?

Mooie lieve vrouw! Voel jij je aangesproken als jij:

 •  diep van binnen weet dat je een lichtwerker bent, maar niet weet hoe hier mee om te gaan
 •  uit balans bent en voelt dat je anders in het leven staat dan de meeste mensen om je heen
 •  zo graag uit het oude cirkeltje los wilt komen waar je in blijft ronddraaien
 •  klaar bent voor een grote transformatie en uit je comfortzone durft te stappen
 •  in je zelf wilt investeren om je kwaliteit van leven te verbeteren en daarmee een positieve verandering aan te brengen in je gezin, werk en omgeving

En vooral…

 • Dat jij de eigenlijke waarden van jezelf nog niet erkent en het tijd is om in te zien dat jij een Aarde-Engel bent die hier is voor een hogere reden en nu het moment is aangebroken om naar voren te stappen en je licht volledig te laten schijnen!

Ik begrijp je…..

Ik weet hoe jij je voelt want zo was het voor mij voordat ik mezelf zag als een “Lichtwerker in de dop” en een krachtige transformatie doormaakte. Ik had een jarenlange geschiedenis achter de rug, waarin ik voor ik in een burn-out belandde keer op keer signalen negeerde die mij triggerden meer voor mezelf op te komen, mijn grenzen aan te geven en assertief te zijn. Nadat ik mezelf continu wegcijferde en ik een zeer laag niveau van eigenwaarde en zelfrespect had, liep ik op een gegeven moment helemaal vast en kwam in een burn-out terecht. De klachten varieerden van heel weinig uithoudingsvermogen, slecht slapen, angst en onrust tot frustratie en boosheid. Ik nam ook de telefoon niet meer op en vermeed zoveel mogelijk contact met andere mensen en was afgesloten van de buitenwereld! In deze periode heb ik 3 maanden in de ziektewet gezeten, maar al met al heeft het zeker 3 jaar geduurd voor ik lichamelijk sterker werd en voldoende energie had om goed een dag door te komen. Een burn-out kan heel lang door sluimeren zolang je niet beseft welke belangrijke stappen te zetten…!

Hoe ik in de opwaartse spiraal terecht kwam… De doorbraak ontstond in de lente van 2003. Er was een sterk en nieuw besef van de enige juiste reden om een hele nieuwe weg in te slaan… namelijk uit liefde voor mijzelf. Ik kreeg er zelfs zin in en zag het als een spiritueel avontuur, een reis van zelfonderzoek om te ontdekken wie ik nu eigenlijk was en waarvoor ik op deze aarde was gekomen. Dit spiritueel avontuur bestond uit het lezen van boeken voor zelfontwikkeling, het volgen van lezingen, het wekelijks mediteren met een kleine groep gelijkgestemde mensen en het volgen van workshops en trajecten die mij dichter bij mijn spirituele essentie brachten. Ik ontdekte dat het uiteindelijk ging om één essentiële sleutel waarmee ik mezelf kon transformeren…

HET ERKENNEN VAN MIJN GODDELIJKE ZELF

De ECHTE reden waarom jij NIET in je kracht en vitaal in het leven staat….tot nu toe

Er is geen sprake van schuld! De manier waarop je denken geconditioneerd is, de stressvolle samenleving en de vooral op wetenschap gerichte en gerationaliseerde samenleving en het continu “bombardement” van social media maakt dat het moeilijk is om je te verbinden met je spirituele essentie en daarmee de verbinding te maken met je hogere zelf of innerlijke stem.

Als jij een gevoelig persoon bent en bovendien zorgzaam en behulpzaam en je cijfert jezelf weg, doordat je niet krachtig genoeg in je schoenen staat dan loop je langzaam leeg. Je hebt niet geleerd hoe je voor jezelf op moet komen, je grenzen moet aangeven en assertief moet zijn. Hoe je leert om niet alleen maar energie weg te geven, maar ook te ontvangen, zodat er balans ontstaat op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en zielsniveau…… En vooral hoe te luisteren naar je intuïtie die jou verteldt welke weg het beste bij jou past!

Ieder van ons is met een belangrijke reden op aarde gekomen en die te maken heeft met het transformeren van jouw energie frequentie naar een hoger level. Daarmee samenhangend staat het grote doel om de wereld “lichter” te maken en het collectief bewustzijn te liften naar een hogere dimensie. Zodra jij dit pad gaat volgen, gaat je energie stromen en kom je dichter bij je goddelijke zelf en het doel van jouw leven. Je voelt en weet dat je op de juiste weg bent en staat enthousiaster, gelukkiger en vreugdevoller in het leven. Bovendien zal je merken dat de Wet van de Aantrekkingskracht ervoor zorgt dat jij de juiste mensen gaat tegenkomen en dat er positieve veranderingen gaan plaatsvinden die geen toeval zijn.

Ik geloof oprecht dat als ik zo’n transformatie kan doormaken, soortgelijke resultaten en nog véél meer ook REALISEERBAAR zijn voor JOU!

Resultaten en uitkomsten die deelnemers hebben ervaren:

 • Méer energie en uithoudingsvermogen
 • Vergroting innerlijke rust, tevredenheid, vitaliteit en levensvreugde
 • Krachtiger en positievere levenshouding
 • Enthousiasme en passie voor hogere doelen
 • Mogelijkheden voor een eigen onderneming (eventueel in eerste instantie naast bestaande baan)
 • Een ruimer spiritueel bewustzijn
 • Vrijkomen van geblokkeerde energieën waardoor je vitaliteit en levenslust toeneemt
 • Oplossen van negatieve zelfpraat
 • Drastische vermindering of zelfs oplossing van schuld-, schaamte- en   angstgevoelens
 • Toenemende helderheid waardoor je betere keuzes kunt maken en beslissingen nemen
 • Vrijkomen van geblokkeerde energieën waardoor je vitaliteit en levenslust toeneemt
 • Verdieping van de voedende relaties met anderen of het juist liefdevol loslaten van relaties die je niet langer voeden
 • Je veilig voelen en thuis voelen in jezelf
 • Zelfverwerkelijking in het zijn (zien van) wie je werkelijk bent                 

Deelneemster Suus:

Toen ik ruim 8 weken geleden de kans kreeg om deel te nemen aan het Engelen Healing  Programma heb ik deze met beide handen aangepakt. Na ruim een jaar met mij gezondheid te hebben getobd, eerst lichamelijk en daarna geestelijk, ben ik bij Daniëlle in consult gegaan. Hieruit kwam de vraag of ik deel wilde nemen aan het programma. Ik voelde gelijk aan dat dit was wat ik nodig had. Ik was behoorlijk in disbalans. Alles draaide om mijn werk en tijd nemen om tot rust te komen en aan mezelf denken was er niet bij. Vanaf de start van het programma word ik goed begeleid en gestimuleerd door Daniëlle. Dit doet zij op een zeer vriendelijke, liefdevolle en coachende manier. De modules, meditaties, inspiratie berichten en coach gesprekken helpen enorm om op de juiste spoor te blijven. En het is heel fijn dat je ten alle tijden contact met Daniëlle kunt zoeken voor alle vragen die je maar hebt. Door het contact met Daniëlle is het programma heel persoonlijk. Het meest waardevolle voor mij is de inzichten die ik heb gekregen, op alle denkbare manieren. Ik ben veel meer gaan nadenken over wat ik echt belangrijk vind en hoe ik in het leven wil staan. Door hierin inzicht te krijgen veranderen er automatisch dingen in mijn leven. Ik ben rustiger geworden, heb meer controle over mijn gedachtes, ik neem dagelijks tijd om te mediteren en in contact te komen met wie ik wil zijn. En eerlijk gezegd gaat het veel gemakkelijker dan ik in eerste instantie had verwacht. Dat is de kracht van het programma. Naast alle begeleidingen die ik van Daniëlle ontvang ben ik ook zeer actief geworden. Ik ga bijna dagelijks naar buiten om te wandelen, lees veel over onderwerpen die aan het programma gerelateerd zijn en ik ben heel veel gaan schrijven. Gewoon alle gedachtes en ideeën op papier zetten bied rust in mij hoofd en het helpt om mijn gedachtes te ordenen. Dit zijn een paar praktische handelingen die iedereen op zijn/haar manier kan invullen. Net wat er voor jou werkt. Daniëlle geeft veel handvatten maar ook veel ruimte om datgene te doen wat voor jou goed voelt en dat is prettig. Dit programma is een uitkomst voor iedereen die zich op persoonlijk en spiritueel gebied wilt ontwikkelen. Zit je vast in je eigen denken? Heb je vragen over de zin/doel van je bestaan? Kom je niet uit negatieve patronen in je leven? Wil je leven met een glimlach op je gezicht? Of wil je leren hoe je net zoveel tijd aan jezelf besteed als aan alle andere aspecten in je dagelijkse leven? Neem dan snel contact op met Daniëlle en maak een reis van onschatbare waarde waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Mijn doel is simpel… Ik wil je voorzien van de noodzakelijke tools en handvatten om de “energie vreters” te ontmaskeren en op te lossen die je gevangen houden en je ervan weerhouden een betekenisvol en energiek leven te creëren en met jou op zoek te gaan naar de “energie gevers” die passen bij je authentieke ware Zelf en je hogere doel als “Lichtwerker in de dop” Als je er klaar voor bent om dit transformatieproces aan te gaan en KLAAR om een forse stap voorwaarts te maken, dan nodig ik je uit je aan te melden voor dit programma.   

Het Engelen Healing Programma voor “Lichtwerkers in de Dop”

Module #1

Hoe Je Inzicht Krijgt In De “Energievreters” In Jouw Leven En Een Mindset Creëert Die Leid diepgaande Transformatie

‘Alles wat wij zijn, is het resultaat van wat we hebben gedacht. Het denken is alles. We worden wat we denken.’ -Boeddha

DE ENGELEN HEALING MINDSET gaat naar de kern van wie je werkelijk bent. Dit gaat je helpen een mindset te creëren die je ondersteunt en voedt. De meeste mensen die hun leven willen veranderen en die meer energie en voldoening willen manifesteren, richten zich op zaken die te ver van zichzelf af staan. De diepste transformatie vindt echter plaats in het bewustzijn wat zich vertaalt in het juiste heldere denken, voelen en handelen. Je gaat onder andere ontdekken…

 • Welke mindset je nodig hebt om je transformatie op een liefdevolle wijze te bewerkstelligen
 • Wat de drie meest voorkomende gedachtes zijn die jou tegenhouden te realiseren wat jij graag wilt
 • Met o.a. de inzichten vanuit de Engelenkaarten de “energie vreters” in jouw leven ontrafelen en welke jou het meest belemmeren
 • Wat het GEHEIM is van een krachtige wilskracht en hoe je dit kunt leren… óók als je denkt geen of weinig wilskracht te hebben
 • En nog meer…

Liefs Alie

“Ik heb het burn-out programma van Daniëlle net afgerond.Wat een prachtige, bijzondere en waardevolle reis is dit geweest waarbij Daniëlle mij altijd op een liefdevolle manier heeft begeleid. Geen oordeel over wie ik ben. Maar juist dat ik mezelf mocht zijn wat mij heel veel vertrouwen heeft gegeven om mezelf te laten zien. Van Daniëlle kreeg ik de steun, de duwtjes in de rug om weer verder te komen. Elke dag weer ben ik dankbaar dat Daniëlle op mijn pad is gekomen. Tijdens deze reis ben ik spiritueel gegroeid, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik positiever in het leven gaan staan. Een prachtige start waarvan ik zeker weet dat dit nog maar het begin is van mijn levenspad  en levensdoel wat ik tijdens deze reis heb ontdekt. Het enige wat ik nog kwijt wil als je besluit om het programma te gaan volgen is: Ga open staan Ga open staan voor Daniëlle Ga open staan voor wat het universum je wil geven en je dan zal gaan geven. Het zal zichtbaar worden in wie je mag zijn en wie je bent. Heb vertrouwen in jezelf, de engelen en wat je wordt gegeven zodat je meer gaat weten, horen, zien en voelen zodat een prachtig levenspad zich zal ontvouwen. Dank je wel Daniëlle voor alles wat je mij hebt gegeven.”

Module #2

Hoe Je Jouw Diepste Verlangens En Passies Ontdekt En Vertaalt Naar Een Waardevol Transformatieplan Dat Leid Tot een Betekenisvol Leven En Het Pad Van Je Levensdoel

“Doing what you love is the cornerstone of having abundance in your life.” – Wayne Dyer

Als je iets wilt veranderen, is het belangrijk om te weten wat je wilt veranderen. Wat wil je niet langer ervaren in je leven en wat wil je daarvoor in de plaats realiseren? In jou is het antwoord hiervoor aanwezig. Je verlangens en passies gaan zoveel verder dan het niveau van carrière/werk of hobby’s. Het is een belangrijk onderdeel van jouw zielenmissie. Vanuit een holistische visie gaan we kijken naar hoe jij jezelf (niet) voedt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je gaat onder andere ontdekken…

 • Wat voor jou het meest waardevolle is om vitaal en vervuld te leven
 • In welke gebieden van jouw leven jij hongert naar verandering en meer betekenis.
 • Hoe jij dat wat je ten diepste wilt, omzet in acties waar jij heel blij van wordt
 • En nog meer…..

 

Lut is een zeer zorgzame en lieve vrouw en is iemand die veel tegelijk aankan en heel veel geeft en geeft en geeft……..totdat het niet meer gaat. Nu staat zij dichter bij zichzelf, luistert naar haar grenzen en volgt haar verlangens. Zij staat aan het begin van een nieuwe fase met haar eigen startende onderneming. Engelen staan nu centraal in haar leven en de spiraal gaat weer omhoog.

Lut: “Engelen in je leven…..het helpt echt!”

 

Irene liep achter de feiten aan, kwam voor haar gevoel tijd tekort en kreeg hier geen grip op. Zij is het Engelen Healing Programma gaan volgen om weer terug te komen bij zichzelf. Irene kwam erachter dat de veranderingen die zij aanbrengt in zichzelf automatisch haar omgeving in positieve zin veranderen, in plaats van andersom.

 

Irene: “Ik heb geleerd met engelen  samen te werken en heb daardoor meer VRIJHEID gekregen!”

Module #3

Hoe Jij Je Inzicht Vergroot In Relatie Tot Voeding En Zelfzorg Waardoor Je Zelfbewuster En Krachtiger In Het Leven Komt Te Staan

I grow spiritually when I accept responsibility for my life”. – Louise Hay

Als je vitaler en energieker in het leven wil staan is het belangrijk om stil te staan bij alles wat je doet om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen in relatie tot voeding en beweging. Wat is niet langer een toegevoegde waarde in jouw kwaliteit van leven op het gebied van voeding en wat is er nodig qua mobiliteit om jouw energie weer te laten stromen. Je gaat onder andere ontdekken…

 • Wat de waarde is van voeding in jouw leven en welke vijf “energie boosters” jouw energie level aanmerkelijk gaan verhogen
 • Wat het grote geheim is van de spirituele eigenschappen van zuurstofmoleculen en daarmee samenhangend een krachtige ademhaling en het grote belang van beweging in de buitenlucht
 • Waarom tijd voor jezelf in de vorm van bezinning en/of meditatie essentieel zijn voor jouw zelfzorg en kwaliteit van leven
 • Hoeveel impact het nieuws en social media hebben op jouw energie frequentie en hoe hiermee om te gaan
 • En nog meer…..

Inmiddels heeft José 2 boeken geschreven gechanneld via haar overleden jeugdvriend Jozef, en kun je haar blogs lezen via: https://www.terugnaarhetlicht.nl/

Na jaren mezelf weggecijferd te hebben en voor anderen gezorgd te hebben vond ik het vorig jaar de hoogste tijd om aan mezelf te gaan werken. Ik vond mijn leven zinloos en voelde duidelijk dat ik zo niet verder wilde en dat er nog een mooie toekomst voor mij in het verschiet ligt. Ik volgde al een paar maanden de Facebookpagina van Daniëlle en de kaarten en uitleg raakten mij meer en meer. Begin september 2018 ben ik gestart met het Engelen Healing Programma en het was in één woord fantastisch! Ik ben bloedfanatiek met de modules, meditaties en andere talloze oefeningen aan de slag gegaan en heb ontzettend veel geleerd. Ben wel regelmatig ziek geweest en gedacht om het bijltje erbij neer te gooien, maar ik wist dat het me heel veel ging brengen. Je leert waar je valkuilen liggen en ik moet zeggen dat ik in positieve zin veranderd ben. Ook vond ik het prachtig dat ik meteen bij de eerste VIP-dag al zag wat mijn levensdoel is en eigenlijk wist ik dat al diep van binnen. Ik weet nu ook waar al die lessen in mijn leven voor nodig waren. Daniëlle begeleidde mij op een hele liefdevolle en soms confronterende wijze. Maar dat was ook vaak nodig! De veranderingen die ik in mijzelf bemerk zijn talloos. Zo voel ik mij veel opgewekter, ik wandel elke dag minstens een half uur, ben assertiever, moet niet meer zoveel van mezelf en weet wat ik te doen heb op het vlak van mijn  levensdoel. Ook de AngelSmartstart zit in dit programma en ik heb echt talloze tekens en signalen mogen ontvangen. Heel mooi dat je via de engelenkaarten antwoorden op al je vragen mag ontvangen! Ik kan de rest van mijn leven vooruit met dit programma en het werken met de engelen en heb echt zin in alle mooie dingen die nog gaan gebeuren. Dank je wel Daniëlle dat je op mijn pad bent gekomen! Liefs José

Module #4

Hoe Jij Je Bewustzijn Verruimt En Jezelf Krachtig Bevrijdt Van Belemmerende Patronen En Gebruik Gaat Maken Van De Wet Van De Aantrekkingskracht Op Het Gebied Van Acceptatie, Vergeving En Dankbaarheid

“Hoe spiritueel je bent heeft niets te maken met waar je in gelooft maar heeft alles te maken met jouw bewustzijnsstaat.” – Eckhart Tolle

De manier waarop je in het leven staat, wat je zegt, wat je denkt, wat je doet en wat je uitstraalt creëert jouw buitenwereld. Als je iets wilt veranderen in jouw leven is het belangrijk stil te staan bij acceptatie en het vergeven van jezelf en/of anderen. Deze positieve verandering in energie in combinatie met dankbaarheid geeft een krachtige wending om je leven verder te leven met minder ballast en meer ruimte voor het nieuwe. Je gaat onder andere ontdekken…

 • Het ultieme geheim van vergeving en hoe dit jou kan verlossen van het dragen van zware emotionele ballast
 • De openbaring van acceptatie en nieuwe inzichten op verschillende gebieden in jouw leven
 • Hoe je ten diepste de kracht van dankbaarheid kunt ervaren en hoe dit jou van dienst kan zijn bij het aantrekken van meer waar jij dankbaar voor bent
 • Hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt en welke positieve transformaties jij daarmee kunt bereiken
 • En nog meer…                                                                

Module #5

Hoe Jij Je Gaat Verbinden Met Je Spirituele Essentie En Door Middel Van De “AngelSmartStart” Gaat Verbinden Met De Kracht Van Engelenenergie

“Angels are always with you, you’re never alone and they appear in many different forms to hold your hand through the difficult times.” – Doreen Virtue

Engelen zijn Multi- dimensionale wezens en zijn er speciaal om ons van dienst te zijn bij de soms moeilijke momenten in ons leven. Als jij je spiritueel wilt ontwikkelen en jouw bewustzijn wilt verruimen is het belangrijk te profiteren van de enorme krachtige en positieve bijdrage van de verschillende Engelen om jou heen. Je gaat onder andere ontdekken…

 • Welke essentiële mindset je nodig hebt om contact te maken met de energie van Engelen
 • De vijf geheimen die jou in staat gaan stellen te communiceren met Engelen
 • Hoe te communiceren met Engelen door middel van Engelenkaarten
 • De tien meest waardevolle tips uit de “AngelSmartStart”
 • En nog meer…….

Jolanda zocht naar rust en handvatten om haar verleden los te kunnen laten en de controle over haar eigen leven terug te krijgen. Zij is iemand die haar hart volgt en stappen neemt om zichzelf te ontwikkelen. Er moesten nog wat lastige dingen uit het verleden losgelaten worden en zij heeft ervoor gekozen de touwtjes in eigen handen te nemen! Ondanks dat het niet makkelijk voor haar is en zij getest wordt, is zij bezig haar beginnende spirituele praktijk vorm te geven. Jolanda voelt dat zij een hoger doel heeft en volgt nu haar intuïtie.

Kijk voor informatie over haar Healing Praktijk voor hulp bij overgevoeligheid via: https://www.praktijkpuurvoorjou.nl/nl/

Module #6

Hoe Jij Door Middel Van Zelfreflectie En Evaluatie Inzicht Krijgt In Jouw Spirituele Ontwikkeling En Boodschappen Ontvangt Vanuit De Engelenkaarten Voor De Komende Maanden

Deep inside all of us a huge potential beckons, waiting to open us to the joy, genius, freedom and love within” – Brandon Bays

Vanuit de “brief naar jezelf” evalueren we over de transformatie die je hebt doorgemaakt, welke belangrijke stappen je hebt genomen en in hoeverre je bent gegroeid ten opzichte van je eigenwaarde en zelfrespect. We vieren jouw transformatieproces en je ontvangt adviezen hoe je deze progressie de komende zes maanden voort kunt zetten. Je gaat onder andere ontdekken…

 • Welke 5 strategieën voor jou het beste werken bij moeilijke momenten
 • Welke belangrijke vooruitgang jij hebt geboekt ten opzichte van zes maanden geleden
 • Wat de GEHEIME schat is in moeilijke momenten
 • Hoe jij jezelf ten diepste kunt stimuleren en activeren door een belangrijk evenwicht van geven en nemen
 • Wat de nabije toekomstkaarten jou te vertellen hebben en welke adviezen en inzichten je meekrijgt vanuit het licht en de energie van de Engelen
 • En nog meer…..  

PLUS… extra uit de “AngelSmartStart” video trainingscollectie “Basiskennis Engelenkaarten Lezen” Een exclusieve bonustraining uit mijn collectie krachtige video trainingen die extra ondersteuning bieden.

Hoe geweldig zou het zijn als jij weer helemaal in je kracht en vol in het leven staat!

Daarnaast ontvang je het volgende…

2 VIP Engelen Healing Intensives

Tijdens deze transformatie intensives gaan we samen diepgaander aan de slag. Deze VIP-dagen vinden op lokatie plaats. (incl.lunch)

6 Persoonlijke Engelen Healing Transformatie Sessies
Als ik werk met iemand creëer ik een veilige, ondersteunende en uitnodigende ruimte waarin heling haar werk kan doen. Er is geen oordeel of kritiek, alles gaat om de acceptatie van dat wat er is en waar iemand in dat moment staat. Want hierdoor kan juist de transformatie ontstaan. Dat neemt niet weg dat ik je op momenten confronteer met (verhalen over) jezelf.

De sessies vinden online plaats via Zoom  (inclusief opname)

Engelen Healing Thuisstudie Programma met 6 Audio/Video Trainingen en 3 Bonus Trainingen 

Dit is je blauwdruk voor het programma. De zes Engelen Healing kernmodules inclusief 1 bonus videotraining reiken je aan hoe jij meer energie genereert en de relatie met jezelf, je doelen en passies kunt transformeren naar een betekenisvol leven. Deze audio/videotrainingen zijn inclusief zogenaamde voor-jou-gedaan materialen, zoals checklisten, tips, oefeningen etc.

6 Krachtige Engelen Healing Visualisatie En Meditatie MP3′s
Om je goed te aarden en het bewustzijn en denken diepgaand te transformeren heb ik exclusief voor dit programma een aantal zeer krachtige visualisatie en meditatie MP3′s voor jou beschikbaar. Je krijgt deze stapsgewijs afhankelijk van waar je bent in het programma. Je kunt deze MP3′s zo vaak beluisteren als je wilt en ze zijn voor jou voor de rest van je leven beschikbaar.

Engelen Healing Transformatie Journaal
We hebben driewekelijks via de mail een transformatie ‘check up’. Meestal lopen deze parallel met de transformatiesessies. Er zijn hiervoor een aantal krachtige vragen ontwikkeld om je op koers te houden, je te helpen voorwaarts te blijven bewegen en die je een reflectie bieden op je proces en vooruitgang.

Engelen Healing Inspiratie berichten
De kracht van het periodiek ontvangen van een inspiratie bericht is dat deze je betrokken houden in het transformatieproces en deze verdiepen. Deze worden als zeer waardevol en ondersteunend ervaren. Je ontvangt gedurende 6 maanden 3x per week een waardevol inspiratie bericht.

Wekelijkse persoonlijke “Kaart van de week”
Een boost om je richting te geven vanuit de Engelenkaarten met inzichten en een boodschap voor de komende week. Deze kaart ontvang je, met afbeelding 1x in de week ( totaal 20x )

6 krachtige Afstand Healing sessies
Via een Energie Healing op afstand ontvang je een krachtige boost om je energie level te verhogen en te healen met en via engelenenergie. Je ontvangt om de 3 weken een Healing (in totaal 6x) (inclusief verslag van de Healing)

Online Video Cursus “AngelSmartStart”
Deze exclusieve Online Video Cursus, bestaande uit 12 lessen, leert je samen te werken met Engelen en te werken met Engelenkaarten om meer inzicht in jouw proces te verkrijgen. Vanuit de Engelenkaarten wordt je een spiegel voorgehouden en ontvang je antwoorden, inzichten en adviezen om positieve veranderingen in je leven aan te brengen.

Extra bonussen

– Training Mindfullness (de kracht van het heden)

– De “5 Elementen training” ( onderbewustzijn congruent maken met bewuste geest)

– Trance sessie “Verleden transformeren”  (traumatische ervaringen neutraliseren)

Je begeleiding was heel bijzonder: respectvol, krachtig, concreet, kernachtig en liefdevol.

Ik dacht vaak dat ik te vroeg in je programma ben gestapt, maar nu achteraf denk ik juist precies goed. Ik had niet verder hoeven zijn in m ‘n ontwikkeling en jij bent op elk punt in de ontwikkeling gewoon heel goed.

Veel dank, Liefs Gonnie

Thuis in mezelf!

“Ik heb net het programma bij Daniëlle afgerond. En wat was het een prachtige reis! Een reis van hard werken aan mezelf. Het was een reis naar mezelf besef ik nu. Naar mijn innerlijke kracht en energie. Het was heerlijk om mezelf op de eerste plaats te zetten, iets wat wij vrouwen niet snel doen. Door het programma te volgen, die heel divers is, ben ik thuisgekomen. Thuis in mezelf. En ik kan deze reis alleen maar verder voortzetten.  De rust, balans en inzichten die ik door het programma heb gekregen zijn onbetaalbaar. Dankjewel Daniëlle!”   Liefs Suus

Pas Jij Goed Binnen het Engelen Healing Programma?

Deelname aan het Engelen Healing Programma is jou op het lijf geschreven als je er oprecht naar verlangt om uit je comfortzone te stappen en een spirituele groei door te maken met het integreren van Engelen in je leven. Je bent klaar voor een transformatie in je leven en bereid hierin te investeren in tijd, energie, commitment alsook financieel. Het is een investering die je leven zal veranderen, zowel persoonlijk als professioneel Wellicht heb je behoefte aan een diepgaande verandering of misschien is het nog het laatste stukje waar je zorgzame aandacht aan wilt besteden. Het is belangrijk dat jouw deelname aan het programma voor ons beiden klopt. Ik heb ontdekt dat het niet voldoende waarde biedt om iemand te begeleiden die niet klaar voor deze diepgaande transformatie is en niet bereid is de benodigde stappen te zetten om je leven en gezondheid naar een hoger plan te tillen. En dat geldt nog meer voor deelnemers aan het High End programma, waar ik slechts exclusief een beperkt aantal cliënten begeleidt. Met jouw transformatie voor ogen is het belangrijk dat jij…

  • bereid bent je te verbinden met de krachtige drive in jou om in actie te komen
  • affiniteit hebt met spiritualiteit, lichtwerk en gecommitteerd bent aan je eigen manifestatie
  • jezelf waardevol vindt om in te investeren
  • bereid bent tot zelfonderzoek om alles wat in jou leeft en je van je transformatie afhoudt te onderzoeken en te helen
  • gecommitteerd bent dagelijkse goede gewoonten in je leven te integreren die een waardevolle verandering creëren
  • bereid bent eerlijk te zijn en je te verbinden met en te vertrouwen op de waarheid die in je leeft
  • niet op zoek bent naar een snelle oppervlakkige oplossing maar naar een diepgaande blijvende verandering
  • bereid bent je door mij te laten inspireren en coachen en alles innerlijk te toetsen of het voor jou waarheid is
  • bereid bent verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen proces
  • je uitspreekt als je ergens behoefte aan hebt en niet krijgt wat je nodig hebt
  • warm loopt om samen aan de slag te gaan om jouw transformatie te realiseren!

Als jij resoneert op deze woorden… als jij de drang voelt dat dit het voor je kan zijn… dan is dit jouw moment om een stap te zetten naar jouw transformatie tot geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het is essentieel dat jij NU actie neemt. Zonder handeling géén verandering. En de volgende stap kan niet simpeler zijn. Om in aanmerking te komen voor het High End programma hoef je alleen maar op onderstaande button te klikken. Je schrijft je dus nog NIET in, maar geeft aan dat je belangstelling hebt en graag meer wilt weten! Als ik je aanvraag heb ontvangen, zal ik je contacten om een telefonische afspraak tussen ons in te plannen. Samen beslissen we in dit gesprek of er een match is, zodat jij deze waardevolle kans zonder risico, angst of aarzeling kunt verkennen. Het is voor mij ook belangrijk om met de juiste cliënten te werken, omdat ik heb gemerkt dat ik dan de beste resultaten kan garanderen. Als ik denk dat het programma geschikt voor je is, zal ik het je vertellen. Als ik denk dat het programma niet geschikt voor je is, zal ik je dit ook zeggen. Uiteraard vertel ik je dan bij een wederzijds ja in het gesprek ook je investering en de speciale extra bonus die beschikbaar is. BELANGRIJK! Ik heb maar een paar plaatsen beschikbaar voor het High End programma. Maak je interesse kenbaar voor de mogelijkheid op voor een plaats in dit exclusieve programma.

De komende periode heeft de kracht je leven te veranderen!

Als jij geïnteresseerd bent in een vrijblijvend interesse gesprek, klik dan op onderstaande button

Liefs Marjoleine

Wat een enorme ontwikkeling….!

 ” Ik had het gevoel dat ik een “boost” nodig had om over een bepaalde drempel heen te komen, om mijn hogere doelen en de volgende stap in mijn leven duidelijk te krijgen en wat hulp nodig had om naar een hoger level “getild” te worden.
Ik heb me opgegeven voor jouw Engelen Healing Programma en WOW….. wat een enorme ontwikkeling is daarop gevolgd! Ik heb mijn eigen bedrijf opgericht en ben gewoon allerlei dingen gaan doen en ondernemen waarvan ik vroeger niet eens heb durven dromen en het gaat maar door!
Jij hebt mij geïnspireerd en mij elke keer dat duwtje en die bevestiging gegeven die ik nodig had en daar ben ik je heel dankbaar voor.
De Engelen waren altijd al bij me, maar door jouw programma te volgen, heb ik zoveel meer geleerd dan wat ik al wist en is het intenser geworden dan ooit tevoren.
Ik denk met veel plezier terug aan onze sessies, vooral de laatste VIP dag, waar we zoveel synchroniciteiten ontdekten in onze levens en levenservaringen.
Diep respect voor wat je hebt bereikt in jouw leven, jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw integriteit en je zuiverheid.
Het is geweldig dat je dit doet en dat jij op jouw unieke manier licht en liefde in de wereld brengt.
Ik weet nu hoe ik het op mijn manier kan doen, daarbij in gedachten het prachtige nummer van India Arie : “I am light”.
Heel hartelijk bedankt voor alles. “

Lieve en warme groet, Marjoleine van Ooien

Joy: Het Engelen Healing Programma was mijn eerste echt grote commitment om een stevige basis te creëren voor mezelf en dat is gelukt!
Inmiddels heeft Joy haar eigen praktijk opgestart Joyandhappiness en is zij zeer actief onder deze naam op Instagram. Daarnaast is de boodschap voor haar doorgekomen een boek te schrijven en daar gaat zij mee aan de slag. Een nieuwe wereld is voor haar open gegaan!

Kijk voor informatie over haar Healing Praktijk via: https://www.joyerich.com/

Arma: “Ik voel nu veel meer rust en vertrouwen en het bruist om mijn praktijk op een andere doelgroep te richten, waar ik nu wel klaar voor ben”

Kijk voor informatie over haar Healing Praktijk voor vrouwen die vastlopen via: https://www.praktijkarma.nl/

Liefs Wilmie

“Hoe we kennis hebben gemaakt weet ik niet meer maar dat het zo moest zijn was heel duidelijk! Compleet overstuur bang paniek en radeloosheid. En toen was zij er Danielle.Ik heb de stap gewaagd om haar lessen te gaan volgen. Het een op een Engelen Healing programma. We hebben samen de eerste opdracht doorgenomen. Het meest indrukwekkende wat ik toen schreef was Moordende Angst. In al die maanden heeft ze mij zoveel geleerd. Altijd positief. Ze heeft mij geleerd vertrouwen in de Engelen te hebben, ze heeft mij geleerd hoe te communiceren met de Engelen. Aan de hand van de kaarten welke zij koos werd mijn levenspad duidelijk. En het klopte. Een leuke anecdote: een van de eerste kaarten was Nutrilon wat in mijn geval betekende dat ik in plaats van 10 koppen koffie er maar drie mag drinken en dat is me gelukt, vraag alleen niet hoe !! Vier maanden later voel ik vreugde, kracht, plezier, geen angst. Ik heb een nieuw huisje waar ik intens gelukkig ben en een nieuwe baan en dit is nog maar het begin. Elke dag communiceren met de Engelen . Ze wijzen mij de weg lopen met me mee op mijn levenspad. Geven antwoorden, inzichten en oplossingen. Ja ik ben een lichtwerker . Kan mensen helpen op vele manieren. En ga me richten om een van mijn dromen en dat zijn honden. Ga de bachbloesem cursus voor honden volgen. En dit alles door haar wijze lessen en haar rots vast vertrouwen in mij omdat zij het al wist.”

Liefs Marieke

 
” Toen ik begon aan het High End programma zat ik niet echt in een burn-out maar ik liep tegen een drempel aan waar ik maar niet overheen kwam. Daniëlle heeft me met haar Engelen Healing Programma veel gegeven om deze situatie te veranderen, want ik zat niet goed in mijn vel. Om kort te gaan leerde ze mij door haar coaching en met de informatie die ik in de modules kreeg en de informatie en adviezen die de Engelen gaven via de kaarten dat ik zelf de enige ben die mijn leven kan veranderen. Dit sloot erg aan bij wie ik ben dus het resoneerde heel goed met mij. Ik leerde vertrouwen op de adviezen uit de kaarten en daar heb ik ondanks een hevig tegensputterend ego rigoureuze beslissingen door durven nemen. Ik heb onder andere mijn HBO baan opgezegd om een MBO baan te blijven doen en daarnaast een praktijk voor spirituele hulpverlening op te zetten. Daar had ik naast die HBO baan echt geen tijd of energie voor. Dat was best spannend omdat ik net was afgestudeerd en dus niet op ‘mijn niveau’ zou blijven werken en omdat ik minder salaris zou krijgen. Daniëlle vertelde me dat ik er op mocht vertrouwen dat dat allebei geen probleem zou zijn omdat mijn ego zijn best deed alles te houden zoals het was. Inmiddels heb ik mijn praktijk opgezet. Geld is nog geen issue geweest tot nu toe. Daniëlle heeft me geleerd dat dat te maken heeft met een mindset van leven in tekorten en dat ik alleen die mindset moet veranderen om te kunnen leven in overvloed. Wonderbaarlijk, maar overal kwam opeens geld vandaan. Grote bedragen, kleine bedragen… maar ook mensen die mij gratis wilden helpen met het bouwen van mijn website en de opzet van mijn praktijk. Er komt zo veel overvloed naar me toe nu. Mensen nemen me zo maar mee uit eten, geven me cadeautjes, bloemen en zetten me op het goede spoor voor nieuwe ideeën. Er is meer ruimte en rust in mijn hoofd gekomen voor creatieve dingen, iets waar ik voorheen gewoon te moe voor was. En wat misschien wel het allerbelangrijkste is, ik voel me weer gelukkig. Dat was ik lange tijd niet. Ik werk aan mijn levensopdracht en omdat ik het spel dat we hier op aarde met zijn allen spelen steeds beter doorzie, voel ik steeds meer dankbaarheid voor de rol van anderen daarin. Ook als ik iemand niet zo aardig vind. Alles is bedoeld om mij verder te helpen op mijn levensweg. Daarnaast merk ik dat ik het steeds makkelijker vind om anderen te vertellen wat ik in mijn praktijk Angels&Magic doe. Ik ben uit de kast gekomen, waar Daniëlle ook voor staat. Nu kan ik met trots zeggen: Ja, ik ben lichtwerker! En dat doe ik met hart en ziel! “

Liefs Marijke

 
” Ik heb bij Danielle mijn Engelen Healing Programma gevolgd, wat mij heel ver heeft gebracht. Ik ben altijd angstig geweest met alles en zij heeft mij er liefdevol in begeleid dat ik nu zonder angsten mag leven. Tevens zat dat de Angelsmartstart cursus bij dit programma en is echt een aanrader voor mensen die met engelen willen werken. Ik heb geleerd om tekens en signalen te herkennen wat dieren mij willen zeggen samen met mijn engelen.
Met trots kan ik zeggen dat ik mijn certificaat heb gehaald. Ik mag me nu een gecertificeerd Engelen reader noemen: wat ben ik blij!. Ook met de readings die ik nu geef aan anderen, ik ben er zo ingegroeid dat als ik kaarten mag leggen voor iemand ze met een tevreden gevoel bij me terug komen. Dankjewel Danielle “

Liefs Willy

 
 
 

Lieve Danielle,

Het was een geweldige ervaring om met jouw op pad te gaan, naar de kern van mijn innerlijk zijn. Je hebt het vuur in mij aangestoken, om dat aan de wereld te willen geven, wie ik ten diepste ben, dank je wel!

 

Liefs Marjolein

 Ik kan het iedereen aanraden om het Engelen Healing  Programma te volgen!

Vol enthousiasme ben ik aan je Engelen Healing Programma begonnen. Ik heb vooraf en zelfs tussendoor nog getwijfeld of ik het wel met mijn gewenste resultaat zou kunnen volbrengen. Jij blijft met alle liefde, respect en geduld coachen! Ik heb het als prettig ervaren om je, vooraf aan onze coachgesprekken, te schrijven wat ik in de tussentijd heb meegemaakt. Hierdoor werd ik weer bewust van de tekens en signalen die ik heb mogen ontvangen. Deze, door jou opgenomen, gesprekken later nog terug luisteren is ook zeker van toegevoegde waarde geweest voor mij.Ik ben nu veel positiever en blijer. Ik sta in mijn kracht en heb veel meer energie. Ik herken het als ik terug dreig te vallen in oude patronen en kan dit snel weer positief terug draaien.

Agnes: Ik zat vast in oude patronen die mijn leven beheersten en me op de plek hielden waarvan ik voelde dat het niet meer paste. Ik kan nu de Vrijheid voelen van een mooie nieuwe en rustige leefomgeving, die ik nu ga manifesteren met daarbij het opvangen van dieren die hulp nodig hebben.

Inmiddels heeft Annelies een rustige leefomgeving gevonden, is zij verhuisd en haar dromen aan het waarmaken!

Rise up as a Phoenix!

Annelies van Hoek: Ik heb mijn verleden van gepest worden, ziekte en een narcistische relatie afgelopen half jaar los kunnen laten en ben er nu klaar voor vrouwen te helpen die dit ook hebben ervaren in hun verleden, maar dit nog als een last meedragen.

Kijk voor informatie over haar Healing Praktijk en programma via: https://phoenix-healing.com/

Marlies; “Ik wist niet meer wat ik wilde, het stroomde niet meer. Ik zat veel op de bank en liep vast. Bij alles wat ik deed twijfelde ik en ik piekerde veel. Tijdens dit programma is mijn leven lichter geworden. Ik sta weer vrolijk op uit mijn bed, terwijl ik me voorheen uit bed sleepte en niet wist wat te doen. Ik weet nu welke kant ik op wil met mijn praktijk en ga er enthousiast mee verder”

Kijk voor informatie over haar Healing Praktijk via deze link: https://www.durftedoencoaching.nl/

Madelon: “Mijn praktijk wilde niet van de grond komen en ik bleek op een ander spoor te zitten. Samen met Daniëlle ben ik erachter gekomen dat ik dierentolk ben, en met een verandering in mijn bewustzijnsniveau bleek dit de sleutel om mijn praktijk te laten stromen. Het ging allemaal zo snel dat ik in korte tijd gebruik kon maken van free publicity en in de krant stond. Sindsdien is er veel interesse voor wat ik doe. Ik ben er heel blij mee!”

Kijk voor informatie over haar Dierentolkpraktijk via deze link: https://madelonvanrijn.nl/

Wendy Lorist: Ik zocht de connecties voor het laten uitkomen van mijn dromen en de verdiepeing in de verbinding met mijn Hogere Zelf en dat is uitgekomen! Het Engelen HealingProgramma heeft me het duwtje gegeven om het balletje te laten rollen van mijn hartsverlangens in het creëren van wereldwijde spirituele community’s.

Inmiddels heeft Wendy een groeiend platform en heeft ze haar eerste resort in Andalusië gestart. Fantastisch!

Kijk voor informatie op haar website: https://wendylorist.com/worldwide-heart-resorts/