Uniek Kaartendeck:

‘Engelen van de 5e Dimensie’

Deze vriendelijke en stimulerende Engelenkaarten kun je als tool gebruiken van liefdevolle co-creatie met Engelenenergie. Het is ontstaan vanuit de vernieuwende energie van de 5e dimensie. Ze werpen licht op je leven en geven je inzichten op je pad. Elke kaart is een liefdevolle gift en uitwisseling van energie, wat aanleiding kan geven tot geïnspireerde actie en het bijschaven van jouw diamant op alle niveaus. Dit kaartendeck is tot stand gekomen vanuit de magische co-creatie tussen Vera de Backker en Daniëlle Blessing.

€ 33.95

 

Bestel hier


Handboek voor Lichtwerkers in de Dop

 

Dit boek is een handleiding met praktische tools en inzichten voor lichtwerkers, die voelen dat ze een hoger doel op aarde hebben. Het reikt de mindset aan die nodig is en ondersteunt op het pad van je levensmissie. Daniëlle werkt met engelenenergie van waaruit, op co-creatieve wijze, de tekst van dit boek is ontstaan en in de vorm gemanifesteerd.

Als jij een lichtwerker bent en een duwtje in de rug nodig hebt voor het uitdragen van jouw wijsheid, kennis en gaven, is dit boek een absolute aanrader. Het zal je kijk op het gebied van ondernemen verruimen, zodat je op unieke wijze jouw waarde kunt uitdragen en een leven creëert van overvloed, geluk en gemak.

 € 22  

Verzending 2-3 werkdagen

 

Bestel hier

Engelen 5D Magie Pakket

 

Dit bijzondere pakket bestaat uit het Engelenkaartendeck, een persoonlijke boodschap en de Engelenkaartencursus.

De Engelenkaartencursus leert je verbinden en actief samenwerken met engelenenergie.

Hiermee kun je op speelse en lichte wijze je bewustzijn verruimen en creëer je helderheid in jouw levensmissie.

Normaal is de Engelenkaartencursus €333 nu voor slechts €99 inclusief persoonlijk afgestemde boodschap en kaartendeck

€ 99 

Verzending 2-3 werkdagen

 

Bestel hier


 

Een engel aan mijn bed

In ‘Een engel aan mijn bed’ vertelt Daniëlle op ontwapenende, eenvoudige en oprechte manier over haar intense zoektocht naar het antwoord op de vraag wie zij is en waarom zij op aarde is.

Vanuit haar ervaringen met kanker en een burn-out legt zij uit welke hogere redenen er schuilgingen achter deze moeilijke en intense perioden. Zij beschrijft de manier waarop zij haar spirituele gaven ontwikkelde en hoe engelen haar leven hebben verrijkt bij de zoektocht naar het pad van haar levensdoel.

Op het moment dat zij op mysterieuze wijze een boodschap ontving van een engel aan haar bed, werd er een diep weten aangeboord. Dit zou de basis leggen voor de manier waarop zij gelijkgestemde vrouwen helpt tijdens de zoektocht naar zichzelf. Daniëlle’s verhaal biedt een unieke toegang tot de waardevolle boodschap van goddelijke intelligentie die zich in ieder mens bevindt.

€ 22.50 

Verzending 2-3 werkdagen

 

Bestel hier

Kaartendeck: Inzichten voor Lichtwerkers in de Dop

Via deze magische engelen-inzichtkaarten kun je boodschappen ontvangen over, en ervaar je begeleiding bij onderwerpen die te maken hebben met je huidige leven, de mogelijkheden voor jouw toekomst en je spirituele pad. Ze geven adviezen en stimuleren je om de beste versie uit jezelf te halen.

De set bestaat uit 37 inzichtkaarten en kunnen uitstekend met andere orakelkaarten gecombineerd worden om op die manier een nog gedetailleerder antwoord op je vragen te krijgen.

€ 34.99

Verzending 2-3 werkdagen

 

Bestel hier

Set:
Boek + Kaartendeck   

€ 55  

Bestel hier

 

 An Angel at my bedside

 

Dit is de Engelse vertaling van het boek “Een engel aan mijn bed” en is te verkrijgen bij de uitgever Boek Scout.

€ 22.99 ( inclusief verzendkosten )

Bestel hier

Retourbeleid + Algemene Voorwaarden:

  • Retourneren kan tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je bestelling.
  • Het terugsturen van het product is voor eigen rekening.
  • De producten moeten nog in de verzegelde originele verpakking zitten. Reeds geopende verpakkingen kunnen wij niet retour nemen.
  • Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst te mogen claimen of te veronderstellen.

    Daniëlle Blessing streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.