Handboek voor Lichtwerkers in de Dop  (verschenen juni 2021)

 

Dit boek is een handleiding met praktische tools en inzichten voor lichtwerkers, die voelen dat ze een hoger doel op aarde hebben. Het reikt de mindset aan die nodig is en ondersteunt op het pad van je levensmissie. Daniëlle werkt met engelenenergie van waaruit, op co-creatieve wijze, de tekst van dit boek is ontstaan en in de vorm gemanifesteerd.
Als jij een lichtwerker bent en een duwtje in de rug nodig hebt voor het uitdragen van jouw wijsheid, kennis en gaven, is dit boek een absolute aanrader. Het zal je kijk op het gebied van ondernemen verruimen, zodat je op unieke wijze jouw waarde kunt uitdragen en een leven creëert van overvloed, geluk en gemak.

€ 25.84  ( Inclusief verzendkosten )

Ontvangst kan 3-5 werkdagen duren

 

 

Bestel hier


 

Een engel aan mijn bed  ( verschenen oktober 2018 )

 

In ‘Een engel aan mijn bed’ vertelt Daniëlle op ontwapenende, eenvoudige en oprechte manier over haar moeizame zoektocht naar het antwoord op de vraag wie zij is en waarom zij op aarde is. Vanuit haar ervaringen met kanker en een zware burn-out legt zij uit welke hogere redenen er schuilgingen achter deze moeilijke en intense perioden. Zij beschrijft de manier waarop zij haar spirituele gaven ontwikkelde en hoe engelen haar leven hebben verrijkt bij de zoektocht naar het pad van haar levensdoel.Op het moment dat zij op mysterieuze wijze een boodschap ontving van een engel aan haar bed, werd er een diep weten aangeboord. Dit zou de basis leggen voor de manier waarop zij gelijkgestemde vrouwen helpt tijdens de zoektocht naar zichzelf. Daniëlle’s verhaal biedt een unieke toegang tot de waardevolle boodschap van goddelijke intelligentie die zich in ieder mens bevindt.

€ 27.40 ( inclusief verzendkosten )

Bestel hier

Kaartendeck: Inzichten voor Lichtwerkers in de Dop (verschenen maart 2019 )

Via deze magische engelen-inzichtkaarten kun je boodschappen ontvangen over, en ervaar je begeleiding bij onderwerpen die te maken hebben met je huidige leven, de mogelijkheden voor jouw toekomst en je spirituele pad. Ze geven adviezen en stimuleren je om de beste versie uit jezelf te halen.

De set bestaat uit 37 inzichtkaarten en kunnen uitstekend met andere orakelkaarten gecombineerd worden om op die manier een nog gedetailleerder antwoord op je vragen te krijgen.

€ 39.95 (inclusief verzendkosten )

Bestel hier

Set: Boek + kaartendeck   

€ 60  ( inclusief verzendkosten )

Nu tijdelijk €50

Bestel hier

 


 

An Angel at my bedside

 

Dit is de Engelse vertalig van het boek “Een engel aan mijn bed”

€ 21.99 ( inclusief verzendkosten )

Bestel hier