Ik ben Daniëlle

Daniëlle Blessing is de ‘moeder’ onder de lichtbrengers.

Een aarde-engel die veiligheid waarborgt onder haar vleugels.

Haar begeleiding leidt tot het groots uitdragen van je lichtfrequenties.

Daniëlle is auteur, spreker en de creator van unieke High-End programma’s en cursussen, waarmee ze lichtbrengers inspireert tot zichtbaarheid en uiting geven aan hun gaven en kwaliteiten.

Met haar boeken en kaartendecks stimuleert zij de co-creatie met engelenenergie en wakkert ze de Godinnenenergie in iedere lichtwerker aan.

Ze is een multidimensionaal spirit- en business connector en een pionier die lichtbrengers instrueert in het ondernemen vanuit 5-dimensionaal niveau voor het leven in vrijheid.

Met haar authentieke aanpak heeft zij duizenden lichtbrengers weten te inspireren via haar video ‘s en heeft ze met vele gecommitteerde lichtbrengers mogen samenwerken voor het transformeren van hun levens. 

***
You are the voice of the voiceless!

***

Haar levensmissie heeft prioriteit in haar leven vanuit het diepe weten dat zij een belangrijke taak heeft te vervullen in het begeleiden van lichtbrengers tijdens het collectieve ascentieproces

Met haar gedrevenheid onderneemt zij geïnspireerde acties, vanuit de inzichten die ze ontvangt in verbinding met haar engelen.

Ze is het kanaal voor het op integere wijze verspreiden van kennis, wijsheid en licht.

“Ik geloof in elke lichtbrenger….ik zie hun potentie….en de Goddelijke kracht die zij bezitten”

“Ik zie het als mijn taak te monitoren of hun praten, denken en handelen in lijn lopen met wie ze werkelijk zijn en wat ze te geven hebben. Ik corrigeer het als ze zichzelf tekort doen, hun taken ondermijnen of hun waarde onderschatten.”

“Vrijheid is waar ik voor sta en dat reflecteer ik in mijn veld op gebied van carrière, gezondheid en in relaties” 

Je bent een pionier,
   volg je eigen weg! 

Liefs, Daniëlle