energievreters
Ervaar jij stress op je werk en herken jij één van onderstaande punten?
► Zijn er collega’s waar je een conflict mee hebt
► Doet je leidinggevende moeilijk en is er miscommunicatie
► Gaat het werken moeizaam en vergt het veel energie, duurt de dag lang
► werk je eigenlijk alleen voor het geld
► Je hebt het wel redelijk naar je zin, maar je weet diep van binnen dat er iets anders voor je weggelegd is
  Het universum maakt het je moeilijk en grijpt in…..waarom?

“Energievreters” op je werk, waarom overkomt het je en welke betekenis heeft het?

 

In de video hieronder leg ik je uit wat deze signalen betekenen, waarom dit belangrijke tekenen zijn en hoe ze je kunnen leiden naar een positieve transformatie.

Ervaar jij stress op je werk en herken jij één van onderstaande punten?

Wat als jij de signalen herkent die met jouw werk te maken hebben?

♦ Als eerste is het belangrijk om de opmerkingen en conflicten niet persoonlijk te nemen. Het heeft er niet mee te maken dat jij niet goed genoeg bent, maar zie het als een signaal vanuit het universum die aangeeft dat je niet op de juiste plek zit

♦ Erken dat er iets moet veranderen en blijf niet tegen beter weten in doorgaan met de gedachte dat het erbij hoort en dat er geen andere oplossing voor handen is

♦ Ontdek en onderzoek de verlangens in jou die te maken hebben met een nieuwe carrière of een hobby die je graag zou willen uitoefenen

♦ Begin met geven van energie en tijd aan hetgeen jij graag zou willen in de vorm van uitbreiden van kennis via cursussen, boeken, online programma’s, het volgen van webinars e.d.

♦ Volg de signalen en tekens van het universum die jou hierin verder zullen begeleiden en zorg voor voldoende rust en stilte momenten, zodat je de engelen beter kunt “horen”

♦ Door naast het werk wat je nu doet ook tijd en energie te investeren in een nieuw plan voor jezelf verplaats je langzaam je focus naar een nieuwe doel. Je hebt het zelf in de hand hoe snel je de stappen wilt gaan maken en hoe snel je door je angsten heen durft te gaan om daadwerkelijk je verlangens tot uiting te laten komen.

♦ Uiteindelijk zullen je focus en actiestappen ervoor gaan zorgen dat je verlangens stukje bij beetje dichterbij komen en jij je droom kunt gaan leven!

 

Herken jij jezelf in dit verhaal en ervaar je bepaalde signalen die jou iets duidelijk willen maken?

Ik ben erg benieuwd, laat het me weten onder deze blog.

Danielle2