Selecteer een pagina
Eén van mijn doelen is om iedereen op de hoogte te brengen van het bestaan van Engelen en het besef dat zij in dienst staan van de mensheid.

Doordat we op aarde te maken hebben met de vrije wil, is het belangrijk om de Engelen zelf uit te nodigen in ons leven.

Zij mogen niet zonder toestemming integreren en daarom is het belangrijk dat je via je intentie aangeeft dat ze je mogen helpen.

Engelen overzien het hogere doel, zij weten wat het beste is voor jou en welke weg het pad is van jouw levensdoel.

Engelen zijn multidimensionale goddelijke wezens die overal tegelijk kunnen zijn en die er speciaal zijn om de mensen op aarde te helpen. Dit is wat de Engelen zeggen over ons:

Je bent een aardse engel die door God hierheen is gestuurd om wonderbaarlijke daden van liefde en compassie te verrichten. Je bent geliefd en liefdevol en wij hemelse Engelen zijn hier om je te steunen en begeleiden. Wij zullen je helpen je leven en levensvoertuig te zuiveren, om je in harmonie te brengen met de oneindige symfonie van aardse muziek die je deelachtig kunt worden. We weten dat jullie af en toe nodeloos lijden, omdat jullie menen dat jullie alleen zijn en geen vrienden hebben. Wij kunnen jullie verzekeren dat dit niet zo is! Wij zijn altijd beschikbaar voor hulp en troost en zullen het licht van liefde laten schijnen over ieder probleem waarmee jullie worstelen. Je bent mooi en een vreugde om te aanschouwen en we wassen je tranen van verdriet weg door je eraan te herinneren dat je je alleen maar hoeft te verheugen , omdat God je voor altijd en eeuwig onze broeder en zuster heeft gemaakt in een en hetzelfde streven”.

Er bestaan 4 categorieën Engelen

Beschermengelen:

Ten eerste zijn er de beschermengelen en iedereen, niemand uitgezonderd heeft die in zijn /haar nabijheid. Dit zijn Engelen die constant bij je blijven van je geboorte tot aan het moment waarop je naar de hemel overgaat. De liefde van deze Engelen voor jou is onvoorwaardelijk en groter dan wat dan ook op aarde. Beschermengelen worden weleens verward met “gidsen” Een gids is een liefdevol wezen dat in menselijke gedaante op aarde heeft geleefd. Deze persoon heeft daarna in de andere dimensie een speciale opleiding gekregen om te leren gidsen. Dit betekent dat de gids niet mag ingrijpen in je vrije wil of beslissingen voor je mag nemen. De gids is er om je algemeen advies te geven, je te troosten en je soms te waarschuwen en te beschermen. De meeste gidsen zijn geliefde personen als opa’s en oma’s. ouders, broers en zussen, enz. Het belangrijkste verschil is dat beschermengelen een hoger vibrerende energiefrequentie hebben. Mensen die heldervoelend zijn kunnen het verschil voelen en helderzienden zien dat Engelen een helderwitte aura hebben en bij gidsen is dat iets minder helder en kan het blauw/wit zijn.

“Gewone” Engelen:

De volgende groep die ik wil toelichten zijn de “gewone” Engelen. Dit zijn de lichtwezens die reageren op onze vraag om begeleiding, hulp, bescherming en troost. Engelen zijn liefdevolle manifestaties voortkomend uit de gedachten van God en dus zijn er heel erg veel beschikbaar om aan te roepen. Ze zijn heel blij ons te kunnen helpen en ze vragen ons alleen maar om hen af en toe te bedanken, omdat we blij zijn met hun hulp.

Aartsengelen:

Dit zijn de Engelen die toezien op de beschermengelen en Engelen op aarde. Je kunt Aartsengelen zien als de “managers” in de hiërarchie van aardse Engelen. Je kunt een Aartsengel aanroepen als je behoefte hebt aan krachtige en onmiddellijke hulp. Je roep om hulp klinkt de Engelen als muziek in de oren. Vanwege de “wet van de vrije wil” kunnen Engelen en Aartsengelen niet in ons leven ingrijpen als we hun niet nadrukkelijk om hulp vragen. De enige uitzondering hierop vormen levensbedreigende situaties als het nog niet onze tijd is om over te gaan. Het aanroepen van Engelen hoeft niet helemaal uitgebreid te gebeuren, alleen al je intentie is voldoende om de hulp te ontvangen die je nodig hebt.

Natuurengelen:

Als laatste zijn er de natuurengelen, ook wel deva’s of elfjes genoemd. Een oude spirituele tekst zegt “Elke grasspriet heeft een Engel die zich erover heen buigt en zegt: “groei, groei” Dit zijn kleine twinkelende engeltjes die er speciaal zijn voor de natuur en die zich ook om jou ontfermen als je je in de natuur begeeft. Ze zullen je direct omringen en je voorzien van liefdevolle energie, waardoor een wandeling in de natuur helende effecten heeft. Ook dieren hebben Engelen om zich heen. Je hond, kat, vogel of ander huisdier heeft ook meerdere beschermengelen. Je huisdier kan zelf als Engel functioneren in een gezin, veel dieren zijn hier met een engelenopdracht om de mensen troost en gezelschap te bieden. En zoals ik al in een andere module heb verteld hebben ze de taak om spanningen in een gezin te absorberen ongeveer zoals een luchtzuiveringsinstallatie rook uit een kamer zuigt. Dieren vinden het fijn om liefde en waardering terug te ontvangen, ze vragen maar weinig en geven ons er heel veel voor terug.

Met Engelen communiceren

Er zijn verschillende manieren om met Engelen te “praten”

Je kunt hardop vragen stellen of het hardop in je hoofd opzeggen, als je wat chaotisch en druk bent met veel gedachten door elkaar zou je het ook op kunnen schrijven. Daarna is het belangrijk om het los te laten en het “hoe” niet zelf in te vullen. Engelen werken via tekens en signalen zoals, een onverwachte tekst die je ziet, een boodschap via de radio, bevestiging via veren, dieren, getallen, regenbogen, enz. Ze zullen er alles aan doen om jou duidelijk te maken welke kant je het beste op kunt gaan. Sta open om te ontvangen en geef aandacht aan plotselinge ingevingen, gedachten en inzichten.
Engelen communiceren voornamelijk via zuurstof moleculen. Regelmatig een wandeling in de buitenlucht en een goede buikademhaling kunnen de communicatie aanmerkelijk verbeteren. Regelmatig de stilte opzoeken door bijvoorbeeld meditatie of luisteren naar ontspannende muziek, een rustgevende hobby of op een andere manier tijd voor jezelf zal ook in het voordeel werken om de engelen te kunnen “horen”.

JA….. ENGELEN BESTAAN!   Maak gebruik van hun hulp door ze uit te nodigen in jouw leven!

Een andere manier om direct boodschappen en inzichten te ontvangen is door het werken met Engelen orakelkaarten. Het is een eenvoudige manier om te communiceren met engelen en snel antwoorden te verkrijgen. De wet van de aantrekkingskracht zorgt ervoor dat de juiste kaarten naar voren komen.

Ik werk zelf al jaren met deze kaarten en het is mijn intentie om zoveel mogelijk mensen te leren om hier ook gebruik van te maken.

Het maakt je leven een stuk gemakkelijker!

Regelmatig geef ik workshops waarin ik uitleg op welke manier en met welke simpele inwijdingstechnieken je voor jezelf en anderen kaarten kunt leggen.

Ennn…..voor als je dit gemakkelijker vind:

Een exclusieve online videocursus, de “AngelSmartStart” waarin ik alle kennis met je deel voor het werken met Engelen en Engelenkaarten. Een eenvoudig stappenplan uitgelegd via instructievideo’s met bijbehorende tekst.

Klik hieronder voor meer informatie:
https://www.danielleblessing.com/angelsmartstart/

Ik wens je een liefdevolle samenwerking met de engelen om je heen ♥

Vond jij dit een waardevolle blog?  Laat het me even weten onder aan de pagina, dankjewel!

 

Danielle2