abstract_color_green-inwijding

Bij een nieuwe set orakelkaarten is het belangrijk om, voordat je een kaart trekt, eerst door middel van een aantal kleine rituelen de kaarten in te wijden.

 

Wat maakt orakelkaarten zo speciaal?

 

Orakelkaarten zijn heel bijzonder, omdat ze een hoge energie frequentie hebben en daarom is het goed om op de hoogte te zijn van de traditionele inwijdingsrituelen. Op deze manier maak je het werken met deze kaarten zuiver en start je met de juiste intentie.

Er bestaan 2 verschillende soorten orakelkaarten:  de “themakaarten” en de “tarotkaaren”. Beiden hebben hetzelfde inwijdingsritueel. De themakaarten bestaan meestal uit 44 of 45 kaarten en de tarot uit 78 kaarten.

Ik werk zelf vooral met de Engelen thema-en tarotkaarten van Doreen Vrtue. Ze hebben prachtige veelzeggende afbeeldingen en geven inzichten en antwoorden op een vriendelijke manier. Engelen zullen je altijd met zachtheid en lichtheid een duwtje in de goede richting geven en respecteren de keuzes die jij maakt in je leven.

 

Waarom je je geen zorgen hoeft te maken

Neem het niet te zwaar op als je het gevoel hebt de adviezen op dat moment niet op te kunnen volgen, de engelen zullen het je niet kwalijk nemen. Wel zullen ze hun uiterste best doen om jou erop te blijven wijzen door bepaalde tekens en signalen te blijven uitzenden en dezelfde kaarten meerdere malen naar voren te laten komen.

 

Dé 2 sleutels die jou helpen om met plezier en passie te werken met orakelkaarten

  • INTENTIE: met een zuivere intentie en met jouw motivatie zorg jij ervoor, dat de engelen om je heen in de hoogste staat van paraatheid staan om jou te helpen in dit mooie proces. Zij zijn op de hoogte van jouw intentie en zullen enthousiast reageren op jouw intentie om met orakelkaarten te werken.
  • VERTROUWEN: als jij vertrouwt op de hulp van de engelen om je heen, die jou ondersteunen en begeleiden, zul je merken dat de kaarten die je trekt precies passen bij de situatie. Het is geen toeval dat de boodschappen exact aansluiten op de situatie waar jij een vraag over stelt.

 

Om mezelf te scholen op het gebied van engelenkaarten heb ik een opleiding gevolgt bij Doreen Virtue. Zij is auteur van van meer dan 50 boeken over engelen en engelenkaarten en heeft 25 verschillende kaartensets ontworpen met de thema’s:  engelen, eenhoorns, zeemeerminnen, boodschappen van Jezus, verlichte meesters, natuurengelen en vorige levens.

Ik ben dan ook geïnspireerd door Doreen Virtue over het werken met kaarten en het inwijdingsritueel.

Hieronder benoem ik de “VIE methode”

 3 stappen om orakelkaarten in te wijden:

“Verwelkomen van de kaarten door ze stuk voor stuk even door te kijken en aan te raken en wees dankbaar dat je deze bijzondere en magische kaarten in handen hebt

“Instralen van de kaarten door ze in je passieve hand te leggen en je actieve hand (waarmee je schrijft) bovenop de stapel kaarten  te leggen en te visualiseren dat er een heldere buis van wit/gouden licht vanuit het universum door je kruin, hals en armen richting de kaarten stroomt, waardoor ze ingestraald worden door dit zuiverende licht

“Engelenverbond die je aangaat door het vragen van ondersteuning en begeleiding tijdens het leggen van kaarten aan de engelen om je heen. Houd de kaarten in waaiervorm voor je hart met de afbeeldingen naar je toe gericht en spreek in je hoofd of hardop uit, dat je dankbaar bent voor deze samenwerking en de inzichten en antwoorden die je ontvangt tijdens het leggen van deze kaarten.

 

Alleen de laatste stap  het “Engelenverbond”  gebruik je in het vervolg wanneer je één of meerdere kaarten gaat trekken.

De tweede stap kun je regelmatig gebruiken om de kaarten te reinigen en zuiveren, wanneer er anderen jouw kaarten hebben gebruikt of als je zelf denkt dat het nodig is. Ik adviseer om alleen zelf met de kaarten te werken om vermenging en verwarring met energie te voorkomen.

Lijkt het je leuk om alles te leren over het werken met Engelenkaarten en te ontdekken dat de engelen je op vriendelijke en stimulerende wijze richting geven in je leven?

Lees meer via deze link over de online video cursus

AngelSmartStart “

 

 Ik wens je heel veel succes!

Danielle2